Xilites alap
Xilit 5 dkg
Víz vagy tej 1,5 % 2,5 dl
Vaníliás pudingpor 4 dkg
Xilit 5 dkg
Víz vagy tej 1,5 % 2,5 dl
Vaníliás pudingpor 4 dkg
Erythrit 7 dkg
Víz vagy tej 1,5 % 2,5 dl
Kukoricakeményítő 2,5 dkg
BL55 liszt 50 dkg
Tej 2,8% 2,5 dl
Porcukor 5 dkg
Hagyományos élesztő 2,5 dkg
Tojássárgája 3 db.
Vaj 10 dkg
Só fél dkg
Esetleg pár cent rum a tésztába
Étolaj a sütéshez
Házi tejszín 1 dl
darált dió 10 dkg
darált háztartási keksz 1 dkg
BL55 liszt 1 dkg
Vaj vagy margarin 2,5 dkg
Kristálycukor 12 dkg
Apróra vágott narancshéj 5 dkg
Esetleg fél csomag vaníliás cukor
Vaj vagy margarin 40dkg
Porcukor 35dkg
Tojás sárgája 12db (kb.24dkg)
Búza finomliszt 58dkg
Kakaópor2dkg
Vaj vagy margarin 40dkg
Porcukor 35dkg
Tojás sárgája 12db (kb.24dkg)
Búza finomliszt 50dkg
Vaj vagy margarin 40dkg
Tojás sárgája 1dl
Egész tojás 1db
Porcukor 35dkg
Sütőpor 1 dkg
Fél vanília kikapart magja vagy egy csomag vaníliás cukor.
Reszelt citromhéj 2dkg
Állati tejszín 1dl
Darált dió 15dkg
Mazsola 10dkg
Bármilyen aszalt gyümölcs, lehet vegyesen 15dkg
Lereszelt étcsokoládé 15dkg
Fahéj, gyömbér, ízlés szerint, de el is hagyható.
Só csipetnyi
Tojás sárgája 16db
Egész tojás 4db
Kristálycukor 20dkg
Búza finomliszt 16dkg
Darált, enyhén pörkölt dió 4dkg
Kakaópor 6dkg
Napraforgó olaja 1dl
Sütőpor egy csipetnyi
Só egy csipetnyi
Baracklekvár- tetszőleges mennyiség
Tojás fehérje 30 dkg (kb. 10 tojás)
Kristálycukor 30dkg
Gyengén pörkölt, darált dió 30dkg
Búza finomliszt 3dkg
Édes piskóta morzsa 3dkg
Csipet só
Tojás 8db
Búza finomliszt 18dkg
Kakaópor 2dkg
Kristálycukor 16dkg
Csipet só