Farsangi fánk

BL55 liszt 50 dkg

Tej 2,8% 2,5 dl

Porcukor 5 dkg

Hagyományos élesztő 2,5 dkg

Tojássárgája 3 db.

Vaj 10 dkg

Só fél dkg

Esetleg pár cent rum a tésztába

Étolaj a sütéshez

Moskauer

Házi tejszín 1 dl

darált dió 10 dkg

darált háztartási keksz 1 dkg

BL55 liszt 1 dkg

Vaj vagy margarin 2,5 dkg

Kristálycukor 12 dkg

Apróra vágott narancshéj 5 dkg

Esetleg fél csomag vaníliás cukor

Kakaós Néró.

Vaj vagy margarin 40dkg

Porcukor 35dkg

Tojás sárgája 12db (kb.24dkg)

Búza finomliszt 58dkg

Kakaópor2dkg

Gyümölcskenyér.

Búza finomliszt 50dkg

Vaj vagy margarin 40dkg

Tojás sárgája 1dl

Egész tojás 1db

Porcukor 35dkg

Sütőpor 1 dkg

Fél vanília kikapart magja vagy egy csomag vaníliás cukor.

Reszelt citromhéj 2dkg

Állati tejszín 1dl

Darált dió 15dkg

Mazsola 10dkg

Bármilyen aszalt gyümölcs, lehet vegyesen 15dkg

Lereszelt étcsokoládé 15dkg

Fahéj, gyömbér, ízlés szerint, de el is hagyható.

Só csipetnyi

Hamis Sacher piskóta 23-25 cm-es kerek tortához.

Ebből a receptből 2 alacsonyabb vagy egy magasabb torta készíthető!

Tojás sárgája 16db

Egész tojás 4db

Kristálycukor 20dkg

Búza finomliszt 16dkg

Darált, enyhén pörkölt dió 4dkg

Kakaópor 6dkg

Napraforgó olaja 1dl

Sütőpor egy csipetnyi

Só egy csipetnyi

Baracklekvár- tetszőleges mennyiség

Tojásfehérjés lap

Ez a mennyiség 5 db 22-23 cm-es tortalaphoz elegendő.

Tojás fehérje 30 dkg (kb. 10 tojás)

Kristálycukor 30dkg

Gyengén pörkölt, darált dió 30dkg

Búza finomliszt 3dkg

Édes piskóta morzsa 3dkg

Csipet só

YouTube
YouTube